Nazwa produktu | Kalorie | W | T | B | Dodaj |
Sos do spaghetti oryginalny | 72 | 11.9 | 2.2 | 1.2 | |
Aromatyczny sos Chiński z chrupiącymi warzywami | 47 | 9.3 | 0.2 | 1.8 | |
Biały (beszmelowy lub veloute) | 144 | 10.85 | 9.89 | 3.64 | |
Borówki do mięsa | 78 | 20.44 | 0.2 | 0.34 | |
Borówki z jabłkiem i chrzanem | 93 | 24.84 | 0.2 | 0.46 | |
Cebulowy | 83 | 6.18 | 6.17 | 1.49 | |
chrzanowo-jabłkowy | 127 | 9.03 | 9.78 | 1.99 | |
Chrzanowy | 167 | 5.47 | 14.36 | 4.63 | |
Czekoladowy | 323 | 23.46 | 22.87 | 3.99 | |
Czosnkowy | 99 | 5.4 | 8.4 | 1.93 | |
Dolmio sos do bolognese z pieczarkami | 41 | 6.5 | 0.2 | 1.6 | |
Dresing grecki | 270 | 58 | 2.5 | 3.5 | |
Fasolowy | 50 | 6.54 | 1.84 | 1.99 | |
Fix do potraw cińskich | 326 | 62.5 | 4.7 | 8.5 | |
Fix Knorr Spaghetti 4 sery z brokułami | 483 | 35.6 | 31.6 | 14.1 | |
Holenderski | 404 | 1.26 | 41.11 | 5.36 | |
Jabłkowy | 54 | 8.25 | 2.4 | 0.61 | |
Jarzynowy | 52 | 8.24 | 1.69 | 1.4 | |
Kaparowy | 42 | 4.72 | 2.42 | 0.98 | |
Karmelowy | 444 | 57.84 | 24.11 | 0.62 | |
Ketchup Bavaria | 110 | 24 | 0.5 | 0.9 | |
Ketchup klasyczny pikantny | 100 | 24 | 0.5 | 0.9 | |
Ketchup klasyczny łagodny | 100 | 24 | 0.5 | 0.9 | |
Ketchup Mexico | 95 | 21 | 0.1 | 1.5 | |
Ketchup Napoli | 110 | 24 | 0.1 | 1.5 |
Lion ma inną kaloryczność niż jest tu podana.
Jest :
kcal 485 węglowodany 64.9 tłuszcz 22.9 białko 4.9
a powinno być:
kcal 476 węglowodany 66.9 tłuszcz 20.9 białko 4.3
są to jednak wartości dla 100 g, a najlepiej gdyby były dla 1 sztuki…
1 baton ma 42g czyli:
kcal 200 węglowodany 28.1 tłuszcz 8.8 białko 1.8
(spisane z papierka Liona)
Dzięki za uwagę! Poprawiamy oczywiście, warto chyba tu wspomnieć, że produkty zmieniają się z czasem, dane stanowią informację poglądową, możliwie dobrze odwzorowującą stan faktyczny. Tutaj np papierek Liona na którym widać nieco inne wartości
Nie działa dodawanie produktów:
1/ nie przyjmuje wartości dziesiętnych czyl może być tylko 0 lub 1 g tłuszczu anie może być 0,5 g co jest prawdą
2/ gdy uzupełnione wszytskie mozliwe pola otrzymuję komunikat Bład: brakuje wszytkich niezbędnych danych
Sprawdzimy i wprowadzimy odpowiednie zmiany. Dziękujemy za informację.
Nie działa automatyczne dodawanie produktów w dzienniku kalorii. Jestem zdany na żmudne wyszukiwanie produktów w katalogu produktów, bo tylko tak można teraz prowadzić dziennik.
Nie mogę wstawić nowego produktu w pozycji „Waga 1 sztuka” wyskakuje mi błąd.
Może coś źle wpisuje ?
Skusiłam się niedawno na pizzę guseppe i bardzo mi smakowała. Jest duża i bardzo syta na obiad zjadałam pół pizzy, a drugą część zostawiłam na kolację. Raz na jakiś czas na pewno kupię taką gotową pizzę, bo jest smaczna i szybka do przygotowania.
Lion ma inną kaloryczność niż jest tu podana.
Jest :
kcal 485 węglowodany 64.9 tłuszcz 22.9 białko 4.9
a powinno być:
kcal 476 węglowodany 66.9 tłuszcz 20.9 białko 4.3
są to jednak wartości dla 100 g, a najlepiej gdyby były dla 1 sztuki…
1 baton ma 42g czyli:
kcal 200 węglowodany 28.1 tłuszcz 8.8 białko 1.8
(spisane z papierka Liona)
Dzięki za uwagę! Poprawiamy oczywiście, warto chyba tu wspomnieć, że produkty zmieniają się z czasem, dane stanowią informację poglądową, możliwie dobrze odwzorowującą stan faktyczny. Tutaj np papierek Liona na którym widać nieco inne wartości
Nie działa dodawanie produktów:
1/ nie przyjmuje wartości dziesiętnych czyl może być tylko 0 lub 1 g tłuszczu anie może być 0,5 g co jest prawdą
2/ gdy uzupełnione wszytskie mozliwe pola otrzymuję komunikat Bład: brakuje wszytkich niezbędnych danych
Sprawdzimy i wprowadzimy odpowiednie zmiany. Dziękujemy za informację.
Nie działa automatyczne dodawanie produktów w dzienniku kalorii. Jestem zdany na żmudne wyszukiwanie produktów w katalogu produktów, bo tylko tak można teraz prowadzić dziennik.
Nie mogę wstawić nowego produktu w pozycji „Waga 1 sztuka” wyskakuje mi błąd.
Może coś źle wpisuje ?
Skusiłam się niedawno na pizzę guseppe i bardzo mi smakowała. Jest duża i bardzo syta
na obiad zjadałam pół pizzy, a drugą część zostawiłam na kolację. Raz na jakiś czas na pewno kupię taką gotową pizzę, bo jest smaczna i szybka do przygotowania.